over ons

Jobpunt Vlaanderen is dé referentie voor P&O in de publieke sector in Vlaanderen. Dag na dag staan we klaar om Vlaamse steden en gemeenten, OCMW’s, provincies, intercommunales en tal van andere Vlaamse openbare organisaties te ondersteunen in hun personeels- en organisatiebeleid.

 

de P&O-partner van overheidsorganisaties in Vlaanderen

Meer dan 250 Vlaamse openbare organisaties rekenen op onze expertise voor de professionalisering van hun P&O-beleid. Zo dragen we bij tot een efficiënte en effectieve overheid. We selecteren de juiste kandidaten voor een job bij een Vlaams openbaar bestuur en begeleiden het personeel doorheen alle fasen van hun loopbaan. Zo maken we werk van coaching, evaluatie, potentieelinschatting en outplacement. Daarnaast optimaliseren we ook de processen in een organisatie, bieden we testlicenties aan en begeleiden we studies in verband met personeelsplanning, functiebeschrijvingen of het salarisbeleid.

 

naar een job die het verschil maakt

Jobpunt Vlaanderen gaat op zoek naar gemotiveerd en geëngageerd talent voor de openbare besturen in Vlaanderen. Op onze website vinden kandidaten naast vacatures ook alles wat ze moeten weten over werken en solliciteren bij een Vlaamse openbare organisatie.

 

publiek-privaat

Jobpunt Vlaanderen is een uniek publiek-privaat samenwerkingsmodel. We combineren onze expertise in de overheidssector met de knowhow die op de private markt aanwezig is. Dat resulteert in raamcontracten met gespecialiseerde P&O-kantoren, waar onze klanten snel en eenvoudig gebruik van kunnen maken.